Sa facem cunostinta

Buna ziua

Numele meu este Ciprian Dragan si ar trebui sa va spun imediat ca sunt un fotograf profesionist de eveniment pentru a fi cat mai convingator! 

Nu am sa fac acest lucru!

O sa va spun doar ca sunt pasionat atat de mult de fotografie incat nu imi imaginez o zi din viata fara sa fac ceva legat de pasiunea mea. Imediat am sa va spun ca imi plac in egala masura oamenii iar abilitatea de a transpune in fotografii frumusetea sentimentelor lor mi se pare cea mai mare provocare dar si cea mai plina de satisfactii.

Cred ca dincolo de cunostintele tehnice si artistice ale fiecaruia dintre noi, abilitatea de a castiga increderea unui cuplu, de a-i face pe oameni sa iti “spuna” in fotografii de ce au ales sa isi uneasca destinele reprezinta cea mai importanta realizare pentru mine si cel mai sigur mod de a face fotografii deosebite.

Daca la aceasta adaugam faptul ca sunt o persoana extrem de responsabila fata de munca mea, inteleg perfect ca este un moment unic care poate fi rememorat cel putin la aceeasi intensitate prin fotografii si imi plac la nebunie clientii fericiti si multumiti, inseamna ca nu ne mai desparte decat o cafea ca sa imi spuneti ce asteptari aveti de la mine si cum putem colabora.